Inspiratie satijnen dekbedovertrekken | Y-NOT | Bestel nu online

dekbedovertrek wit

"There is never a time or place for true love. It happens accidentally, in a heartbeat, in a single flashing, throbbing moment." 


Sarah Dessen, The Truth
SATIJNEN DEKBEDOVERTREKKENGLANS SATIJN


Met het Satin Uni dekbedovertrek brengt u niet alleen luxe en allure naar uw slaapkamer maar ook een tikkeltje spanning en sensatie! De weeftechniek zorgt ervoor dat de garens heel dicht bij elkaar komen te liggen. Hierdoor ontstaat een heerlijke soepele, fijne en glanzende stof.

"Your love is your home"


KwaliteitsproductenWij werken alleen met de allerbeste 

materialen en fabrikanten.


Eerlijke prijzenGeen tussenpersonen, geen dure

marketing, gewoon een goed product.


Stressvrij winkelenIs er iets onduidelijk? Onze customer

support is hier om je te helpen!

Why not shine like the whole universe is yours?


Weet je hoe fijn het is om onder een satijnen dekbedovertrek te slapen? Heel erg fijn. De zachtheid en luxe van satijn maken het einde van je dag tot een belevenis. 


Je klapt het satijnen dekbedovertrek open, kruipt eronder en geniet gewoon even van dat moment. Dat moment van aanraking doet je beseffen dat het goed is. De dag is voorbij en het is tijd om te slapen. 


Satijnen dekbedovertrekken hebben stiekem een streepje voor. De look en feel combineren in je slaapkamer namelijk perfect met elkaar. 


Je slaapkamer knapt er van op als je voor een satijnen dekbedovertrek op je bed kiest. De luxe en exclusiviteit stralen er vanaf. 

Wat vinden anderen?

Bestel hieronder onze speciaal samengestelde collectie met satijnen dekbedovertrekken.

Wil je de volledige collectie zien klik dan hieronder.